Nytårsmenu 4 retter – 349 kr.

Nytårsmenu 2020

Lynstegt tun med tangsalat, sesam, teriyaki og gomadressing.

Hummerbisque toppet forårsløg og basilikumsolie

Senneps glaseret torsk dampet med fennikel, gulerod og rødløg.
Hertil flødekartofler og jordskokpure med cremet skaldyrssauce.

Chokolademousse med hindbærcoulis

————

Italiensk oksekødssalat med spæde salatblade, cashewnødder og hjemmelavet pesto

Jordskokkesuppe toppet med forårsløg og basilikumolie

Helstegt oksemørbrad med fennikel, gulerod og rødløg.
Hertil flødekartofler og jordskokpure med sauce bordelaise.

Chokolademousse med hindbærcoulis.


Praktiske oplysninger:

Fiskebørsen pris pr. kuvert 349 kr.
(Det er tilladt at udskifte i menuen med retter fra Charcuteriets nytårsmenu)
Bestilles senest 28.12.20 på telefon 32570609 eller på mail: info@sushiya.dk
Intet minimum – intet maksimum.
Afhentes 31.12.20 mellem kl. 10.00-13.00